Kapasiteettitehdas syntyi ajatuksesta, että jokainen ihminen tarvitsee kapasiteettia elämänsä eri osa-alueille eri tilanteissa. 

Meidän unelmahommaa fysioterapeutteina on ihmisen liikkeen ja liikkumisen tarkastelu ja yhdessä asiakkaan kanssa sen eteenpäin vieminen. 

Me autamme Sinua löytämään ja kehittämään omaa kapasiteettiasi. 

yhteisk.jpg

Hanna-Leena Polso

 

Haluan auttaa Sinua ratkomaan kehoasi kohdanneita haasteita ja olen tukenasi arjen unelmiisi pyrkiessäsi. Toiselle se tämä on vaivojen ennaltaehkäisyä, toiselle jo syntyneen vamman tai kehon kivun kuntoutusta ja sen jälkeistä matkaa kohti omia tavoitteita.

Kehon kivut ja vaivat ovat tuttuja minullekin; On ollut urheiluharrastusten ja arjen kuormituksen tuomia polvi-, selkä-, olkapää- ja niskaongelmia. Apu on löytynyt pitkien polkujen ja monien kantapäiden kautta. Omat haasteeni ovat ruokkineet kiinnostusta ja halua perehtyä tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin, ongelmiin ja toiminnan edistämiseen.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja hammaslääkäri. Olen lisäkouluttautunut tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan, liikeharjoittelun, akuuttien vaivojen hoidon sekä purentaelimistön fysioterapian osa-alueilla.

 

Toimin Kapasiteettitehtaalla fysioterapeuttina sekä osan viikkoa terveyskeskushammaslääkärinä.


 

arrow&v
bwhl.jpg

Anu Karp

 

 

Autan Sinua matkallasi kohti tavoitettasi koko ammattitaidollani. Tavoitteesi voi liittyä vaivan kuntouttamiseen, kehon toiminnan ja liikkeen edistämiseen tai vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti. Peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt useampia lisäkoulutuksia ja kartuttanut osaamistani erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian sekä urheilufysioterapian saralla.

Fysioterapeuttina perehdyn tilanteeseesi huolellisesti ja yksilöllisesti. Fysioterapian ei tarvitse olla tylsää vaan arkeesi sopivaa, motivoivaa ja joskus hauskaakin. Ennen kaikkea nautin siitä, että saavutat tavoitteesi onnistuneen yhteistyömme myötä.

Yksilöasiakkaiden lisäksi toimin tiiviisti voimisteluseurassa fysioterapeutin ja valmentajan roolissa erityisesti nuorten urheilijoiden parissa.

Tervetuloa vastaanotolle!

arrow&v
testi.jpg