Kapasiteettitehdas syntyi ajatuksesta, että jokainen ihminen tarvitsee kapasiteettia elämänsä eri osa-alueille eri tilanteissa. 

Meidän unelmahommaa fysioterapeutteina on ihmisen liikkeen ja liikkumisen tarkastelu ja yhdessä asiakkaan kanssa sen eteenpäin vieminen. 

Me autamme Sinua löytämään ja kehittämään omaa kapasiteettiasi. 

yhteisk.jpg

Hanna-Leena Polso

 

Haluan auttaa Sinua ratkomaan kehoasi kohdanneita haasteita ja viemään kehosi toimintakykyä eteenpäin, Sinun toimintaympäristössäsi ja elämäntilanteessasi.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja hammaslääkäri. Halusin laajentaa osaamistani hammaslääkäristä fysioterapeutiksi, koska koin paloa ja suurta halua auttaa ihmisiä liikkumaan ja tuntemaan oman kehon tarpeita ja tapahtumia paremmin. Vahvuuteni fysioterapeuttina onkin näiden kahden alan tiedon ja kokemuksen yhdistäminen sekä suuri kiinnostus tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan edistämiseen.

Oman kehon tunteminen, havainnoiminen ja liikuttaminen ovat mielestäni terveyden edellytys.
 

Olen lisäkouluttautunut tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan, liikeharjoittelun sekä purentaelimistön fysioterapian osa-alueilla.

arrow&v
bwhl.jpg

Anu Karp

 

 

Onpa haasteenasi kuntoutuminen tai pyrkimys parempaan kuntoon tai terveyteen, autan Sinua matkallasi. 

 

Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Lisäosaamista olen hankkinut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta sekä 

urheilufysioterapista. 

Ihmiskehon toiminnan, liikkeen ja liikkumisen pohdiskelu ja jatkuva oppiminen on äärimmäisen kiinnostavaa. Haluan toiminnallani myös auttaa asiakkaita ymmärtämään paremmin oman kehonsa toimintaa.

Toimin joukkuevoimistelussa fysiikkavalmentajana ja kokemusta on kertynyt myös yksilövalmennuksesta.

Kaikentasoiset ja -kuntoiset liikkujat ovat tervetulleita vastaanotolle!

arrow&v
testi.jpg
  • Facebook
  • Instagram